Bloggkändisarnas Halloweenfester

För den som gillar att festa är Halloween definitivt en av årets bättre högtider. Det är chansen att verkligen gå all in med både smink och kläder, och dessutom kan man välja att vara någon annan eller en extravagant version av sig själv. Såklart älskar även de svenska toppbloggarna alla Halloweenfester. En av de som slagit till på stort i år var Isabella Löwengrip, Blondinbella, som bjöd 80 gäster på fest hemma i sin villa, med egen dj, bartenders och mycket mer. Isabella själv var utklädd till Wonder Woman och festade loss med bland annat en Donald Trump-kopia. Bland de mer kända ansikten fanns bland annat Daniel Redgert och Margaux Dietz. En annan som gärna klär ut sig på Halloween är Alexandra Nilsson, även känd som Kissie, som inte nöjde sig med att gå på bara en fest. Hon gick på flera fester tillsammans med sin pojkvän och de sparade inte på vare sig smink eller glitter.

Höstens läskigaste smink

Hittar man ingen maskeradkostym som passar kan man alltid bara gå all in med sminket. Kissies Halloweensminkning av sig själv och hennes pojkvän har kallats den snyggaste någonsin. Hon sminkade dem båda till döskallar, med massor av glitter. Detta matchades med rätt enkla, svarta kläder. Resultatet blev både coolt och glamouröst. Hennes sminkning på den andra festen var inspirerad av Alice i underlandet med matchande kostym. Denna sminkning blev dock kritiserad av hennes läsare då den var kopierad av Isabelle Strömbergs Halloweensminkning från helgen innan. Kissie la dock senare till att sminkningen var inspirerad av Isabelle. Har man inte riktigt de skills som krävs för såhär avancerade sminkningar är den blodiga eyelinern ett hett tips. Inte riktigt blod då, utan en röd eyeliner som läggs för att se ut som blod. Snabbt och enkelt och kan garanterat se både läskigt och snyggt ut, beroende på hur man målar. Är man inte så förtjust i allt det läskiga som egentligen hör till Halloween är en enkel kattsminkning ett bra tips. En nos, några morrhår och ett diadem med öron på så är det klart.

Ängel eller djävul?

Om man är säker på sin storlek och är ute i god tid finns många bra ställen på internet där man kan beställa maskeradkläder. Utbudet är enormt. Blondinbellas fina Wonder woman-kostym hade hon till exempel beställt på internet. Är man en så känd bloggare som Kissie kanske man har turen att få en dräkt gratis. Det var iallafall vad som hände henne när hon åkte för att köpa sin Alice i underlandet-inspirerade dräkt. För att vara rättvis hade hon dock planerat att betala för sig. För den som inte vill lägga ned så mycket pengar på en dräkt man bara bär en gång kan man komma långt med vad man har hemma. Enkla, svarta kläder går att kombinera med många olika sminkningar och accessoarer för oändligt med teman. Den gamla klassikern att klippa två hål i ett lakan och använda som spökdräkt är perfekt för den som inte vill lägga vare sig pengar eller tid på kläder och sminkning. Utmärkt för bad hair-days dessutom!

saturation