Bloggare som bor i Stockholm

Många av de största bloggarna bor i Stockholm och därför kändes det passande att vi i det här inlägget berättar lite mer om bloggare som bor i Stockholm. Du behöver inte bo i Stockholm för att få en framgångsrik blogg, men i större städer finns större möjligheter och framför allt fler kontakter. Om du blir sugen på att flytta dig och din blogg till Stockholm kan det vara smidigt att anlita flytthjälp så att flytten blir enklare. Men med det sagt är det hög tid att vi går in på bloggare som bor i Stockholm.

Elsa Billgren

Elsa Billgren är namnet på en av de mest framgångsrika bloggarna som var tidig med att starta sin blogg. År 2008 startade Elsa sin blogg som än idag är en av de mest välbesökta bloggarna. I hennes blogg finner du tips på inredning, kläder och får en inblick i hennes liv. Hon var tidig med att prata om hållbarhet och klär sig sedan innan det blev trendigt i second hand-kläder. Förutom att hon jobbar som bloggare har hon en uthyrning av vintagebröllopsklänningar, har gett ut ett flertal böcker och har synts en hel del i tv. Nu senast i tv-programmet Äkta Billgrens som var ett realityprogram där man fick följa Elsa och hennes föräldrar. Elsa är född i Göteborg men bor sedan länge i Stockholm och har en lägenhet i stadsdelen Mosebacke som hon gärna visar upp på sin blogg.

Michaela Forni

Ett annat exempel på en bloggare som var riktigt tidig och som fortfarande har en framgångsrik och aktiv blogg är Michaela Forni. Michaela startade sin första blogg redan år 2004. I hennes blogg finner du recept, modeinspiration, inredning , guider om Stockholm samt vardagliga inlägg om hennes liv. Precis som Elsa så har även Michaela släppt en hel del böcker i sin karriär. Michaela är född i Stockholmsförorten Nacka och bor numera i stadsdelen Östermalm.

Sandra Beijer

Sandra Beijer startade sin blogg Niotillfem år 2005 och är precis som Elsa och Michaela en av de få framgångsrika bloggarna som fortfarande har en aktiv blogg. På Sandras blogg kan du följa hennes liv, få råd och tips, inspiration på kläder och guider om Stockholm och andra städer som Sandra har besökt. Förutom att Sandra är en framgångsrik bloggare har hon släppt en del böcker. Till skillnad från Elsa och Michaela och andra bloggare så har Sandra gett ut skönlitterära böcker och en av dem ska snart bli en tv-serie som Sandra själv har skrivit manus till. Sandra är född och uppvuxen i Stockholm och bor på Nytorget i Stockholm.

Isabella Löwengrip

När man tänker sig en bloggare som bor i Stockholm är det ofta Isabella Löwengrip man ser framför sig. Isabella startade sin blogg och sitt dåvarande alter ego Blondinbella år 2005. Bloggen är fortfarande aktiv och på Isabellas blogg får du en inblick i hennes liv. Förutom att Isabella är känd som bloggare så har hon ett flertal företag och har hittills i sin karriär släppt ett flertal böcker. Vi har också kunnat se henne på tv, bland annat som deltagare i Let’s dance år 2009.

saturation