Ny modeblogg för män

Det har funnits modebloggar för kvinnor under många år, där man kan få tips om kläder, smink och skor som är aktuella just nu. Nu finns det också modebloggar som vänder sig till män med samma funktion. Det finns flertalet rekommenderade bloggar att välja på men enligt Gentlemannaguiden är en av de bättre The Drones Club. Drönaren i detta fall är en man som har en excentrisk klädstil, en udda humor och det välkända brittiska fenomenet “stiff upper lip”. Marcus Schuterman är ny redaktör för modebloggen Metro Mode Man och ser fram emot att arbeta med den och dess innehåll.

Schuterman och modebloggen

Schuterman ska lyfta metro mode man genom att ge läsaren ett nytt, spännande innehåll som gör att man inte kan låta bli att läsa bloggen. Marcus Schuterman är endast 26 år men har de senaste sex åren arbetat utomlands med bland annat mode. Mode är något som han har varit intresserad av sedan unga år. Han inspireras av sin mamma för hennes stilsäkerhet men ser samtidigt att mode för män är annorlunda jämfört med dammode. Målet för Marcus Schuterman är att hjälpa herrar att leva ett snyggare och smartare liv genom att ge dem kvalitativa artiklar att läsa och att ge dem modetips.

Män och hudvård

På bloggen metromode.se finns även hudvårdstips för män. Artikeln behandlar varför män inte tar hudvårdsprodukter på allvar och anser att det är endast kvinnor som behöver dem. Bloggaren Kevin Triguero tipsar om återfuktande krämer som män behöver året om, men speciellt på vintern då huden blir extra torr. För ögonen finns speciella krämer eftersom huden runt ögonen är den tunnaste. Det finns bra produkter som motverkar påsar och ringar under ögonen. Modebloggar för män har många tips för de som vill förkovra sig i mode, hud-och hårprodukter och skor. På senare tid har det skapats nästan lika många modebloggar för män som det alltid har funnits för kvinnor.

saturation