Sportglamma modebloggen och tjäna pengar

Så du vill börja tjäna pengar på din modeblogg, men vet inte hur du ska göra. Det finns mycket pengar att tjäna, samtidigt som konkurrensen är stor inom modevärlden. Glamma till din blogg med rätt kläder och så kommer sajten växa.

Rätta kläderna

För att lyckas med din blogg måste du erbjuda något unikt som samtidigt attraherar vanliga människor. Det kan vara riktigt svårt. Genom att fokusera på en särskild stil har du större chans att lyckas. Det många vill köpa och klä sig i är snygga och sköna kläder. Satsa på glammiga sportkläder, så kommer du tilltala många. Ge dem tips på hur de kan matcha Canada Goosejackan med sportklänningen från Gant eller hur väskan från Versace Jeans Couture passar ihop med sköna märket Rockandblue. Du hittar alla märken hos Johnells som också har Parajumpers och Barbour.

Sportglam

Skapa ett slags varumärke kring just sportglam. Kombinera din blogg med en webbshop och en YouTubekanal. Genom att också ha en YouTubekanal kommer du kunna nå än fler. Ett tips är att du visar upp snygga stilar på en sportarena eller ute i löpspåret. Då får du så mycket snyggare och intressantare bilder till både bloggen, Instagram och YouTubekanalen. Du bör helst ha en modell som visar kläderna eller be en kompis fota och filma dig. Spring, hoppa och stå på händer i din modevisning och du kommer att skapa något unikt.

Idag är det många som verkligen gillar sportmodet. De få sportklänningar som görs brukar snabbt gå åt och om ett känt skomärke kommer ut med en ny sportsko är intresset enormt. Genom att satsa på glammigt sportmode kan du verkligen lyckas med din blogg.

saturation